Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes garnéla ahogy Bettyke készíti

Tejszínes garnéla ahogy Bettyke készíti
Tejszínes garnéla ahogy Bettyke készíti
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Próbálom beiktatni a halakat a család étrendjébe. Kezdtem a kevésbé intenzív ízvilággal. Nagyon finom lett. Mindenkinek ízlett. Ráadásul gyorsan készen is van.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, majd apróra vágjuk. A garnélát pár perc alatt felengedjük még nem forrás alatt levő vízben. (Már ha fagyasztottat használunk.)
  2. A hagymákat kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a garnélát és a citromlevet. Ízlés szerint sózhatjuk is egy kicsit.
  3. Felöntjük tejszínnel, és így főzzük tovább. Kimerünk a saját levéből, és elkeverjük benne csomómentesen a lisztet, amivel sűrítjük.
  4. Spagetti tésztát főzünk hozzá, és azzal tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 559
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Bettyke

Mióta szakács: 2012.07.08.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rákos tészta, spagetti tejszínes garnélával, tejszínes garnélás spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

721
garnéla 50 dkg
fokhagyma 3 gerezd
főzőtejszín 4 dl
spagetti tészta 50 dkg
finomliszt 2 evőkanál
vöröshagyma 1 közepes db
citromlé 1 kk
0 ízlés szerint