Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes gombaleves Salamon Csillától

Tejszínes gombaleves Salamon Csillától
Tejszínes gombaleves Salamon Csillától
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik kedvenc levesem:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát és rátesszük a gombaszeleteket.
  2. Ráöntjük a zöldségalaplét, majd a tejet.
  3. Kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítjük, fedő alatt lassú tűzőn főzzük kb. 30 percig.
  4. Összeturmixoljuk. A tejszínt kikeverjük a liszttel, besűrűsítjük vele a levest, pár percig forraljuk és tálaljuk.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 10 815
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombakrémleves tejszínnel, tejszínes gombakrémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

366
gomba 50 dkg
zöldség alaplé 5 dl
tej 5 dl
főzőtejszín 5 dl
vöröshagyma 1 közepes db
kakukkfű 1 kk
finomliszt 2 csapott ek
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 4 ek
bors 0 ízlés szerint