Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes gombás hús

Tejszínes gombás hús
Tejszínes gombás hús
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezzel a recepttel két kedvencemet próbáltam meg vegyíteni: a tejfölös csirkemellet a gombapörkölttel. Igaz, itt a tejföl és a csirkemell helyett tejszínt és disznóhúst használtam.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombapörkölt receptjét lásd itt.
  2. A gombapörköltet felöntjük a tejszínnel, majd liszttel besűrítjük.
  3. A kiklopfolt húst barnára sütjük.
  4. Rizst főzünk ki hozzá, majd rakunk belőle egy tányérra, mellé/fölé rakjuk a húst, merünk rá a tejszínes gombapörköltből, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 22 996
elküldve: 3
receptkönyvben: 52
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

I.l.d.i.k.ó

Mióta szakács: 2011.11.27.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéssült tejszínes gombapörkölttel, gombás hús tejszínesen, gombás-tejszínes hús rizzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1177
sertésszűz 2 db
gomba 20 dkg
főzőtejszín 200 ml
finomliszt 2 evőkanál
sertészsír 1 ek
rizs 1 bögre