Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-gombás hús Lilalicsi konyhájából

Tejszínes-gombás hús Lilalicsi konyhájából
Tejszínes-gombás hús Lilalicsi konyhájából
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes ízvilágú étel, főleg annak, aki imádja a gombát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejszínes gombás hús előkészítésénél a húst felszeleteljük, a vöröshagymát kockára aprítjuk, a gombát csíkokra vagdossuk. A tejfölt egy evőkanál liszttel simára keverjük.
  2. A hússzeleteket megsózzuk, kevés lisztben megforgatjuk, és kevés forró zsírban mindkét oldalát pirosra sütjük.
  3. A maradék zsíron megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a gombát, sót, az őrölt borsot és a finomra vágott petrezselymet.
  4. Beletesszük az elősütött hússzeleteket, és kevés vízzel puhára pároljuk. Amint a hús megpuhult, átszedjük egy tálba, majd a gombát behabarjuk a tejfölös szósszal.
  5. Ha szükséges, sózzuk vagy megszórjuk borssal. Párolt rizzsel tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 524
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Lilalicsi

Mióta szakács: 2017.02.17.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejfölös csirkeragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

394
csirkemell filé 70 dkg
csiperkegomba 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy db
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
kacsazsír 1 ek
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint