Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes hal Petter konyhájából

Tejszínes hal Petter konyhájából
Tejszínes hal Petter konyhájából
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kaptam halat, aztán csak úgy nekiálltam, lesz ami lesz, hát jól laktunk belőle! Még jó, hogy járnak hozzánk kísérletező kedvű barátok!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat jól bedörzsöljük a fokhagyma és chili őrleménnyel (mindkettőből az őrlőfejest használom).
  2. Belefektetjük egy éppen passzentos méretű üvegtálba, rászórjuk a hagymát, és lelocsoljuk a tejszínnel (2 szelet hal volt).
  3. Készre sütjük.
  4. Spagetti tészta halomra rakva tálaljuk, és meglocsoljuk a levével.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 5 333
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Petter

Mióta szakács: 2012.08.16.
14 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
receptverseny: Az élet ízei receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes tőkehal, tejszínben sült fokhagymás-chilis tőkehalfilé, sütőben sült tőkehal tejszínes szószban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

310
tőkehalfilé 40 dkg
főzőtejszín 200 g
fokhagymapor 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db