Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-halas-brokkolis tészta

Tejszínes-halas-brokkolis tészta
Tejszínes-halas-brokkolis tészta
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, egészséges és gyors tésztára vágytam...

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Merlot.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megfőzzük a tésztát sós vízben.
  2. A brokkolit és a répát összevágjuk, és azt is megfőzzük sós vízben. Mielőtt megfőnek a zöldségek, az utolsó 10 percben a borsót is hozzárakjuk, és tovább főzzük.
  3. Leszűrjük.
  4. Kis lábasban vajat olvasztunk, tegyük bele a lisztet, keverjük simára a tejszínnel együtt.
  5. Pár perc alatt főzzük meg a mártást. Sózzuk, borsozzuk, majd tegyük bele az összevágott tonhalkonzervet.
  6. Tegyük hozzá a leszűrt zöldségeket.
  7. Tálaljuk a tésztát, óvatosan összekeverve a tonhalas feltéttel. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 788
elküldve: 2
receptkönyvben: 61
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Csaba Magdi

Mióta szakács: 2011.05.10.
50 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olasz Rió-Marés tészta, halas tészta, brokkolis-halas tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

453
tonhalkonzerv 15 dkg
brokkoli 1 db
zöldborsó 10 dkg
sárgarépa 1 közepes db
tészta 20 dkg
főzőtejszín 200 ml
durumliszt 2 ek
vaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint