Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-húsos gnocchi

Tejszínes-húsos gnocchi
Tejszínes-húsos gnocchi
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi maradék-étel, de nagyon-nagyon finom. Nálunk rendszerint emberes adag főtt hús szokott maradni a hétvégi húslevesből, ami remek alapként szolgál számos ételhez. Ez a gnocchi-s egytálétel pedig semmi extra hozzávalót nem igényel és gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vizet forralunk a gnocchinak, amíg melegszik, megpucoljuk és felaprítjuk a zöldségeket.
  2. A vajon pár perc alatt üvegesre pároljuk a felaprított vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a répát és a felaprított maradék leveshúst.
  3. Amíg a hús pirul, gyorsan megfőzzük a gnocchit.
  4. A húsos mixhez adjuk a reszelt trappista sajtot és a tejszínt, majd ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Végül hozzáadjuk a megfőtt gnocchit, alaposan összeforgatjuk, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 504
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

roskapetra

Mióta szakács: 2015.09.20.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges gnocchi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

556
gnocchi 500 g
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
paradicsom 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
vaj 20 g
csirkemell filé 500 g
trappista sajt 100 g
főzőtejszín 2 dl
szerecsendió 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint