Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes kávékrém

Tejszínes kávékrém
Tejszínes kávékrém
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha egy kicsit szebb tálakba van téve, mint amibe én tettem, akkor ízletes, könnyű befejezése egy ebédnek vagy vacsorának. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat a tejszín kivételével sűrű krémmé főzzük.
  2. A tejszínt felverjük kemény habbá, és beleforgatjuk a kávés pudingba, majd hűtőbe tesszük hűlni.
  3. A tetejét díszíthetjük szintén tejszínből felvert habbal és kevés kakaóporral.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 159
elküldve: 6
receptkönyvben: 386
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

b-ors

Mióta szakács: 2010.01.31.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: Valentin-nap

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínhabos kávépuding, pudingos kávékrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-10-07 11:56

Szerintem tényleg egy jó zárása a fincsi ebédnek, vagy akár vacsinak.Az ,hogy ilyen kis bögrében tálaltad, nekem személy szerint tetszik.Köszi:Éva-Anyóca

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2010-02-16 14:52

Kedves Yvette!
Kicsit meg kell várni amíg langyos lesz akkor forgasd bele a tejszínhabot!
Örülök hogy tetszik, remélem ízre is kedvedre való lesz:)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2010-02-16 14:46

Hm! Nagyon jól néz ki, és egyszerű is, a tejszínt még melegen forgassuk bele, vagy várjuk meg, amíg kihűl?

275
tejszínízű pudingpor 1 csomag
tej 3 dl
kávé 2 dl
cukor 3 ek
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 200 g