Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes kukoricás sertéscomb

Tejszínes kukoricás sertéscomb
Tejszínes kukoricás sertéscomb
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, finom vasárnapi ebéd, gyorsan elfogyott.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, és hosszú csíkokra vágjuk.
  2. Feltesszük főni az apróra vágott fokhagymával, borssal, sóval, ételízesítővel.
  3. A főzőtejszínt kikeverjük a liszttel, a sajttal, a megpucolt apróra vágott hagymával.
  4. Mikor a hús teljesen megpuhult, öntünk rá olajat, és lepirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.
  5. 2 perc alatt összefőzzük, és megszórjuk pirospaprikával.
  6. Krumplipürével tálaljuk.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 963
elküldve: 2
receptkönyvben: 201
elkészítve: 16/17
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
receptverseny: Az élet ízei receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes kukoricás sertéscomb krumplipürével, sertéscomb tejszínesen kukoricával, kukoricás sertéscomb, főtt sertéscomb kukoricával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1071
sertéscomb 1 kg
csemegekukorica 20 dkg
burgonya 1 kg
növényi tejszín 2 dl
ementáli sajt 20 dkg
fehér hagyma 1 közepes db
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
füstölt pirospaprika 1 teáskanál
napraforgó olaj 5 ek
teljes kiőrlésű liszt 1 púpozott ek