Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes kukoricás tarja pennével

Tejszínes kukoricás tarja pennével
Tejszínes kukoricás tarja pennével
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar elkészíthető ízletes, kiadós étel ebédre és vacsorára egyaránt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tarját felcsíkozzuk, és olajon megpirítjuk.
  2. Miután megpirult a tarja, jöhet a só, bors, majoranna. Összekeverjük, és a kukoricát lé nélkül hozzáadjuk. Beleöntjük a tejszínt, és közepes lángon összeforraljuk.
  3. Penne tésztával és reszelt sajttal tálaljuk, de bármilyen más tésztával is nagyon finom lesz a végeredmény!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 418
elküldve: 1
receptkönyvben: 105
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kriszti's kitchen

Mióta szakács: 2019.05.21.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejszínes tészta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

781
napraforgó olaj 1 ek
füstölt-főtt tarja 300 g
csemegekukorica 300 g
főzőtejszín 300 ml
majoranna 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
penne 50 dkg