Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes lazac rösztiágyon

Tejszínes lazac rösztiágyon
Tejszínes lazac rösztiágyon
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamar elkészíthető, tartalmas fogás, ünnepi alkalomra is akár.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit meghámozzuk, és hosszában felszeljük. Sózzuk, borsozzuk, szárított kakukkfűvel megszórjuk.
  2. A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. 1 tojással és 3-4 ek liszttel, kevés sóval összekeverjük.
  3. A lazacfilék egyik oldalát sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Felolvasztjuk a vajat, kevés olivát adunk hozzá, és belenyomjuk a fokhagymát. Ebbe mehetnek a filék, mindkét oldalukat 4-4 percig sütjük közepes fokozaton. 1 dl főzőtejszínnel felöntjük, vágott petrezselymet szórunk bele, és besűrítjük.
  5. Egy serpenyőben a cukkiniket meggrillezzük.
  6. A burgonyás masszából egy kanál segítségével "palacsintákat" lapogatunk forró olajba, közepes fokozaton aranybarnára sütjük őket.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 8 772
elküldve: 6
receptkönyvben: 177
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Quia

Mióta szakács: 2012.09.23.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes lazac rösztiágyon grillezett cukkinivel, lazac rösztivel és grillezett cukkinivel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

646
lazac 25 dkg
fokhagyma 1 gerezd
vaj 1 tk
olívaolaj 1 teáskanál
főzőtejszín 1 dl
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
burgonya 1 db
tojás 1 db
finomliszt 4 evőkanál
cukkini 1 közepes db
kakukkfű 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl