Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes lazacos zöldspárgás gombás spenótos penne

Tejszínes lazacos zöldspárgás gombás spenótos penne
Tejszínes lazacos zöldspárgás gombás spenótos penne
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ennyi finomság egy ételben, ez már íz és szín orgia!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk. A spárgák végeit levágjuk, kidobjuk. A rügyeket is levágjuk, a többi részét feldaraboljuk kb. 2 cm-es szárakra.
  2. A tésztát feltesszük főni sós vízben.
  3. Egy serpenyőben kevés olajon és vízen megpároljuk/sütjük. Közben az újhagymát vékonyra szeleteljük, a fokhagymákat aprítjuk.
  4. Amikor a spárga megpuhult, kivesszük, félretesszük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a közben felszeletelt gombát, chili paprikát, a felkockázott lazacfiléket, az aprított petrezselymet, beleszórjuk az olívabogyókat, a zöldspárgát, a darabolt spenótot, fűszerezzük.
  5. Kis idő után ráöntjük a bort, majd a főzőtejszínt.
  6. Felforraljuk, és rászedjük a főtt tésztát, kevés főzővizet is adunk hozzá. Összekeverjük.
  7. Tálaláskor szedünk a tányérra a tésztából, reszelünk rá parmezán sajt csíkokat, és rakunk rá spárga rügyeket és egy chili paprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 738
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

füstölt lazacos penne, spenótos lazacos tészta, fehérboros tejszínes füstölt lazacos zöldspárgás gombás spenótos penne

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Rita-Bandita
Rita-Bandita Sun, 2015-03-08 21:20

Tjűh, nem semmi nevet adtál neki..
Azt, hogy "fokhagymás, paradicsomos, újhagymás, fehérboros" miért nem vetted fel a címbe?!
Csak viccelek :) biztosan finom

578
füstölt lazac 10 dkg
újhagyma 2 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
zöldspárga 50 dkg
gomba 15 dkg
paradicsom 1 közepes db
zöld olajbogyó 10 db
chili 2 db
petrezselyem 6 szál
spenót 5 dkg
olívaolaj 1 ek
fehérbor 1 dl
főzőtejszín 1 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
oregánó 1 teáskanál
tészta 25 dkg
parmezán sajt 5 dkg