Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes mustáros ragu

Tejszínes mustáros ragu
Tejszínes mustáros ragu
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hazaértem a munkából, valami vacsit kellene csinálni, de nagyon nem volt kedvem boltba indulni, így úgy döntöttem, összeszedem a hűtő tartalmát, és lesz, ami lesz.
Szerencsére jól sült el. ;)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megpuhítjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a darált húst.
  2. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a mustárt, majd picivel később a tejszínt és a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  3. Majd mikor már majdnem kész, hozzáadjuk az apróra vágott uborkát, összefőzzük, és kész is. Én rizzsel tálaltam. :)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 571
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tyutyika

Mióta szakács: 2014.10.24.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

darált húsos ragu, tejfölös ragu csemegeuborkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

318
darált marhahús 0.5 kg
főzőtejszín 250 ml
mustár 2 teáskanál
tejföl 2 ek
csemegeuborka 5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek