Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes sárgabarack-krémleves

Tejszínes sárgabarack-krémleves
Tejszínes sárgabarack-krémleves
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Van ennél frissítőbb? Én nagyon szeretem, akár desszertkénként is fogyasztható meleg nyári napokon, jó sok tejszínhabbal! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot megtisztítjuk, kimagozzuk, felkockázzuk, majd feltesszük főni. A víz csak egy ujjnyira lepje el.
  2. Mézzel, fahéjjal és gyömbérrel ízesítjük.
  3. 15 perc után levesszük a tűzről, leturmixoljuk, majd tejszínnel sűrűsítjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 296
elküldve: 0
receptkönyvben: 51
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nagymama receptjei

Mióta szakács: 2014.01.16.
161 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

barackleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

289
sárgabarack 1.5 kg
víz 2 l
méz 3 ek
gyömbér 0 ízlés szerint
fahéj 0 ízlés szerint
főzőtejszín 200 ml