Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-spárgás csirkecomb

Tejszínes-spárgás csirkecomb
Tejszínes-spárgás csirkecomb
65 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkemellel is el lehet készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombot megmossuk, ízlés szerint megsózzuk, majd olajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk, fokhagymát rázúzzuk, aláöntjük a vizet, fóliával letakarjuk, és kb. 40 percig sütjük.
  2. Spárgát megmetéljük, sós vízben félig megfőzzük.
  3. Olajon megpároljuk a lecsöpögtetett spárgát és a felkarikázott hagymát zöldjével együtt.
  4. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, belereszeljük a sajt felét, felöntjük a tejszínnel, és addig főzzük, amíg besűrűsödik.
  5. Fóliát eltávolítjuk a tepsiről, ráöntjük a húsra a tejszínes spárgát, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 2 205
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirke, tepsis csirkecomb

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

877
csirke felsőcomb 8 db
fehér spárga 60 dkg
újhagyma 6 közepes db
főzőtejszín 3 dl
sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
fokhagyma 3 gerezd
napraforgó olaj 5 ek
víz 1 dl