Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Téli sült zöldségek

Téli sült zöldségek
Téli sült zöldségek
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A sütés közben karamellizálódó zöldségek egészen más dimenziókat nyitnak. 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Kéksajttal és joghurttal kiegészítve az igazi!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kapcsoljuk be a sütőt, és állítsuk 200°C-ra.
  2. A zöldségeket hámozzuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra.
  3. Béleljünk ki egy kerámiatálat sütőpapírral, rakjuk rá a zöldségeket és a fokhagymát egészben, majd locsoljuk meg olívaolajjal.
  4. Süssük alufóliával lefedve 25 percig, majd anélkül további 20 percig.
  5. Miután kivettük a sütőből, sózzuk meg, és őröljünk rá különböző színű borsokat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 46 033
elküldve: 16
receptkönyvben: 805
elkészítve: 51/56
Facebookon megjelent: -

szakács

Nana

Mióta szakács: 2010.01.28.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sütőben sült zöldségek, téli zöldségek sütőben sütve

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tokpela
Tokpela / tokpela Mon, 2011-01-24 11:12

Egy kis sütőtökkel helyettesítettem az édesburgonyát. Szerintem nagyon klassz étel. Köszi, Anna

184
édesburgonya 1 db
sárgarépa 4 db
cékla 3 db
fokhagyma 1 fej
0 ízlés szerint
négyszínű bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek