Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Téli sült zöldségek A kis gasztronautától

Téli sült zöldségek A kis gasztronautától
Téli sült zöldségek A kis gasztronautától
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem célszerű a céklát a többi zöldséggel együtt sütni, mert megszínezi őket, ezért kitaláltam, hogy kis halmokba rendezem a zöldségeket. Mindenki megkapta a kedvenc fűszerét, amitől nagyon finomak lettek.:)

hozzávalók / 6 adag

A sült sárgarépához

A sült zellerhez

A sült céklához

A sült sütőtökhöz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket előkészítjük, és a hozzávalóknál feltüntetett fűszerrel beízesítjük-
  2. Majd sütőpapírral bélelt tepsiben 200 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 19 382
elküldve: 9
receptkönyvben: 402
elkészítve: 31/31
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sárgarépa zeller cékla és sütőtök sütve, fűszeres sült zöldségek

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Mumingo
Mumingo Sat, 2014-03-08 00:04

Nagyon tetszik a recepted, el fogom készíteni! :)
Egy kérdés, a zellernél valóban 10 ek olaj kell vagy csak 1? :)

Mumingo

szilibea
A kis gasztronauta / szilibea Sun, 2014-03-09 14:55

Kedves Mumingo!

Ne haragudj a késői válaszomért. Természetesen 1 ek olaj kell a zeller sütéséhez, köszönöm, hogy szóltál, javítom is.

Szép napot,
Bea

149
sárgarépa 5 közepes db
vaj 0.5 ek
1 késhegynyi
fekete bors 2 csipet
szerecsendió 1 csipet
zeller 1 közepes db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
füstölt pirospaprika 1 tk
cékla 3 kis db
fokhagyma 3 gerezd
balzsamecet 2 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 3 ek
sütőtök 0.5 kg
rozmaring 1 szál