Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Téli vitaminbomba saláta

Téli vitaminbomba saláta
Téli vitaminbomba saláta
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elkapott az influenza, és valami vitamin bombára vágytam... alap ötletnek a répa és az alma volt meg, hozzá a mézes mustáros öntet.... a többi jött magától. :)

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Kiváló magában vagy egy finom sokmagos zsömlével. El tudok mellé képzelni egy szelet sült csirkemellet is, és akkor egy light-os ebéd.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Reszeljük le a sárgarépát és az almát. Keverjük össze őket egy kis citromlével, hogy ne barnuljon meg az alma.
  2. Tisztítsuk meg a narancsot és a grépfrútot, és szedjük gerezdekre. Keverjük a salátába.
  3. Egy tálban keverjük össze a zúzott fokhagymát a mézzel, mustárral, a fél citrom levével, 1 ek olívaolajjal, sóval és borssal. Öntsük nyakon vele salátát.
  4. Szedjünk a tányérra egy kis madárbegy salátát, halmozzunk rá az almás-répás finomságból, és kockázzunk rá egy kevés kaliforniai paprikát.
  5. Fogyaszd egészséggel! :)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 303
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Neeta

Mióta szakács: 2013.05.05.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

vitamin saláta, saláta zöldséggel és gyümölccsel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

151
sárgarépa 1 közepes db
alma 1 közepes db
narancs 1 közepes db
grépfrút 0.5 db
madársaláta 10 dkg
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
citrom 0.5 db
virágméz 2 teáskanál
dijoni mustár 2 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
1 csipet
bors 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek