Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tenger gyümölcse leves SalsaRozától

Tenger gyümölcse leves SalsaRozától
Tenger gyümölcse leves SalsaRozától
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én friss halakból készítem ezt az ételt. Spagettival is nagyon finom, de kenyérrel mártogatni megengedett és sokkal élvezetesebb! A képen látható levest tavaly nyáron készítettem a fiamnak egy tengerparti nyaralás alkalmával.Olaszországban ilyen a leves állaga,ez ne tévesszen meg senkit,attól ez leves. :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajra tesszük a fokhagymát, a csípős paprikát, majd a kettévágott paradicsomokat.
  2. Aazután egyből mehet a tintahal és polip, erre kerül a bor, ezeket majdnem tejesen készre főzzük kis lángon fedő alatt.
  3. Következhet a kagyló, ami szépen kinyílik a serpenyőben (ami nem, azt dobjuk ki!), és a rákok és az összevágott petrezselyem, ezeknek a hozzávalóknak már csak 5 perc kell, vagy amíg a kagylók ki nem nyílnak.
  4. Frissen pirított fokhagymával megkent kenyérrel tálaljuk, és persze a maradék fehérborral!
  5. Só egyáltalán nem kell hozzá,erre figyeljünk!Az étel szinte kalória mentes!
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 560
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SalsaRoza

Mióta szakács: 2012.06.22.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rákleves, polipleves tintahallal, mediterrán leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

723
olívaolaj 0.5 dl
fehérbor 0.5 dl
fokhagyma 7 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 2 db
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
kagyló 1.2 kg
polip 10 dkg
tintahal 10 dkg
koktélrák 20 dkg