Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri hal mangós mozzarellával

Tengeri hal mangós mozzarellával
Tengeri hal mangós mozzarellával
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy utazási műsorban készítették ezt a halételt. Mivel a halat és a mangót is nagyon szeretem, eldöntöttem, én is elkészítem. 

Nem bántam meg.:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kiolvasztott halszeleteket szalvétára tesszük, és leitatjuk róluk a vizet. Megsózzuk, és egy kicsit megborsozzuk. Félretesszük.
  2. A zöldségeket megmossuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és félkarikára vágjuk. A paradicsomot és a mangót 1x1 cm-es kockára vágjuk. A sajtból teszünk félre díszítéshez, a többit szintén felkockázzuk.
  3. Most előveszünk egy nagy serpenyőt, felmelegítjük, 3 ek olívaolajat teszünk bele. Közben a halszeleteket megforgatjuk a kukoricalisztben. Beletesszük a forró olajba, és mérsékeljük a hőfokot annyira, hogy a hal továbbra is süljön, és ne párolódjon. Így sütjük meg mindkét oldalát.
  4. Míg a hal sül, egy másik serpenyőt szintén felmelegítünk, kevés olívaolajat teszünk bele, és hozzáadjuk a lilahagymát. Közepes lángon megkapatjuk, és hozzáadjuk a paradicsomot. Azt is egy pár kevergetés erejéig pároljuk, és jöhet a többi hozzávaló, a mangó és a sajt. Még egyszer átkeverjük, és kész.
  5. Ha ügyesek vagyunk, egyszerre készül el a hal és köret. Nincs más hátra, mint tálalni.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 697
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szöszi konyhája

Mióta szakács: 2013.08.12.
13 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült tengeri hal mangós mozzarellás körettel, sült pangasius mangós körettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

620
pangasius 60 dkg
olívaolaj 5 ek
kukoricaliszt 3 evőkanál
lila hagyma 2 közepes db
mangó 50 dkg
paradicsom 4 közepes db
mozzarella 30 dkg
0 ízlés szerint