Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban

Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban
Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (15)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az "együnk minden héten halat" otthoni kampányom e heti étele. Érdemes kipróbálni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halat feldaraboljuk. Megsózzuk.
  2. A tojást felverjük és összekeverjük a keményítővel és a szójaszósszal.
  3. 1-2 órára ebben a pácban pihentetjük a halat a hűtőszekrényben.
  4. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. Ebbe forgatjuk bele a páclétől lecsepegtetett halszeleteket. Jól meg is nyomkodjuk, hogy a magok rajtamaradjanak.
  5. Közepesen forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.

  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 44 236
elküldve: 3
receptkönyvben: 440
elkészítve: 13/19
Facebookon megjelent: 1

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tengeri halfilé szezámmaggal, hal szezámmagos bundában

Hozzászólások (15)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Wildroses
Wildroses Fri, 2011-03-25 15:40

Szia! Most próbáltuk ki a szezámmagos halat (dupla panírban). Az akció sikeresen letudva! Nagy sikere volt :)
Köretnek tejfölös kukoricasalátát készítettünk (gondoltam megírom, hátha valaki szimpatizál az ötlettel). Köszönjük a receptet :)

1756
tojás 4 db
szójaszósz 4 ek
étkezési keményítő 2 evőkanál
szezámmag 20 dkg
pangasius 60 dkg
zsemlemorzsa 25 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 dl