Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával

Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával
Tengeri halfilé padlizsánnal és sárgarépával
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha egy könnyű, nyári vacsorára vágyunk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizzsel vagy önmagában is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ha fagyasztott a hal, akkor kiolvasztjuk, és 1 centis kockákra aprítjuk. Az almát, padlizsánt és a megtisztított sárgarépát szintén 1 centis kockákra daraboljuk.
  2. Egy tepsi alját meglocsoljuk olajjal, és elrendezzük rajta a halat. Ráfacsarjuk a citrom levét, darálunk rá kevéske borsot, és megszórjuk a curry felével.
  3. Ezután rászórjuk a sárgarépát, padlizsánt és almát. Enyhén megsózzuk.
  4. A tejfölt és tejszínt simára keverjük, ráöntjük a tepsiben levőkre, meghintjük a maradék curry porral, és sütőbe toljuk.
  5. 200 fokon 40 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x24 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 067
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges hal, tejszínes tengeri halfilé zöldségekkel, halfilé zöldségágyon

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

599
tőkehalfilé 1 kg
padlizsán 1 db
sárgarépa 4 közepes db
alma 3 közepes db
curry por 1 teáskanál
olívaolaj 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
tejföl 350 g
főzőtejszín 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint