Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával

Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
Tengeri halfilé újhagymás csiperkegombával
40 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szuperkönnyű nyári recept, de diétázóknak is ajánlott! Bármilyen fehér húsú halat használhatunk! 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megtisztított újhagymát 1-2 cm-es darabokra vágjuk.
  2. A gombát is felszeleteljük, és serpenyőben 3-4 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a hagymát, és további 2-3 perc párolás után levesszük a tűzről.
  3. A halfiléket sózzuk, borsozzuk, és bekenjük olívaolajjal. Tegyük egy hőálló tálba, és tetejére tegyünk citromkarikákat.
  4. Előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük puhára.
  5. Az így elkészített halat a hagymás gombaágyon tálaljuk, köretként rizst ajánlunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 593
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült hal gombaágyon

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

222
csiperkegomba 700 g
újhagyma 5 közepes db
tőkehalfilé 500 g
citrom 1 db
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint