Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri lazacfilé bordelaise módra

Tengeri lazacfilé bordelaise módra
Tengeri lazacfilé bordelaise módra
22 perc / előkészület: 10 perc sütés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízeiben nagyon finom ételt kapunk. Én szoktam úgy is variálni, hogy néha változatos legyen az íze: egy púpozott evőkanál paradicsompürét a készre pirított hagymákhoz keverek, és úgy adom hozzá a morzsát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőbe vajat és olívaolajat öntünk, és enyhén megpirítjuk az apróra fölvágott vöröshagymákat és a fokhagymát.
  2. Hozzáadjuk a pankot, kakukkfüvet, borsot, petrezselymet, és jól összekeverjük.
  3. Közben kivajazunk egy megfelelő méretű sütőformát, belehelyezzük a tengeri lazacfilét. Sóval, borssal fűszerezzük. Majd a citrom levét is rácsöpögtetjük, és aláöntjük a bort.
  4. Majd a filére az elkészített panko morzsát is ráhalmozzuk.
  5. Előre fölmelegített sütőben 200 fokon kb. 12-14 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 982
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
139 recept

receptjellemzők

szezon: bármikor
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: német
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

morzsában sült lazac

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

537
lazac 800 g
vaj 40 g
olívaolaj 4 ek
panko 8 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
kakukkfű 1 teáskanál
petrezselyem 1 ek
citromlé 1 ek
bors 0 ízlés szerint
fehérbor 50 ml
0 ízlés szerint
vaj 20 g