Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengeri sügér filé avokádó salsával

Tengeri sügér filé avokádó salsával
Tengeri sügér filé avokádó salsával
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Természetesen ezt a salsát bármilyen halhoz el lehet készíteni.

hozzávalók / 4 adag

A salsához

A páchoz

A halhoz

Szólj hozzá!

elkészítés

A salsához

  1. A chilit hosszában kettévágjuk, kivágjuk az erejét és kiszedjük a magokat. Ha erősen szeretjük, akkor úgy, ahogy van apróra vágjuk.
  2. A római köményt egy jól felforrósított serpenyőben folytonos mozgatás és kevergetés mellett illatosra sütjük, kb. 40 másodpercig.
  3. A salsához valókat egy tálban összekeverjük, tálalásig félretesszük.

A páchoz

  1. A pác hozzávalóit összekeverjük, egy zacskóba öntjük vagy egy műanyag tálba rakjuk, és jól beleforgatjuk a halat. 5-10 percig pácoljuk.

A halhoz

  1. Kivesszük a halat a pácból, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk, belehempergetjük a lisztbe, és forró olajban kisütjük (egy oldal kb. 4 perc).
  2. A salsával tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 6 599
elküldve: 2
receptkönyvben: 38
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sügérfilé, tengeri sügér avokádóval, avokádó salsa tengeri hallal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

352
chili 1 db
római kömény 3 kávéskanál
avokádó 2 közepes db
koktélparadicsom 30 dkg
lila hagyma 1 közepes db
limelé 1 lime-ból nyert
olívaolaj 2 teáskanál
0 ízlés szerint
koriander 1 ek
narancshéj 1 narancsból nyert
lime héja 1 lime-ból nyert
limelé 1 lime-ból nyert
olívaolaj 2 ek
sügér 800 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
napraforgó olaj 2 ek