Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tengerirózsa-saláta

Tengerirózsa-saláta
Tengerirózsa-saláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss-tavaszi tésztasaláta ropogós retekkel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet forrald fel egy lábosban. Tedd bele a tésztát, majd sózd meg. Vedd lejjebb a hőfokot, majd főzd al dente-re a tésztát (főtt, de még kicsit kemény). Öntsd egy szűrőedénybe, majd hagyd kicsit kihűlni.
  2. A keverőtálban keverd össze az ecetet, olívaolajat és a sót. A retket vágd négyfelé. A paprikát magozd ki, és vágd vékony csíkokra. Az öntethez add hozzá a tésztát és a zöldségeket.
  3. A metélőhagymát finoman aprítsd fel, és add hozzá a tál salátához. Óvatosan keverd össze, és rendezd el gusztán egy tálalótálban a salátát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 408
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tésztasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

311
víz 2 l
0.5 ek
tészta 200 g
almaecet 4 ek
olívaolaj 6 ek
0.5 tk
retek 3 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
metélőhagyma 2 ek