Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepertőkrém 3.

Tepertőkrém 3.
Tepertőkrém 3.
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eleinte tejföllel készítettem, de azt valahogy nehezebb beledolgozni a krémbe. A túró kitűnően keveredik, és jóval könnyebb, krémesebb így a végeredmény.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Egy nagy karéj barnakenyérre kenve, jó adag lilahagymával...
Csak lehetőleg mindenki egyen a társaságban ;-)


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tepertőt ledaráljuk, a túrót szitán áttörtjük.
  2. A hagymát apró kockára vágjuk és hozzákeverjük a krémhez.
  3. Sózzuk, illetve dijon-i mustárral ízesítjük.
  4. Pár órára behűtjük, hogy az ízek összeérjenek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 61 946
elküldve: 0
receptkönyvben: 255
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

ze(n)derta

Mióta szakács: 2008.04.29.
188 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
kalória: átlagos
adag: 6 főre

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lili16
lili16 Fri, 2014-06-06 12:05

Nagyon finom, másodszor készítettem el :-)
Köszi.

306
tepertő 200 g
tehéntúró 200 g
lila hagyma 1 közepes fej
dijoni mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint