Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepertőkrém Iluska konyhájából

Tepertőkrém Iluska konyhájából
Tepertőkrém Iluska konyhájából
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az üzletben kapható tepertőkrém tele van kemény, ehetetlen bőrdarabkákkal, ezért is gondoltam, inkább elkészítem saját magam... és ez legalább ehető és finom!! Aki több mustárt szeretne bele, az ízesítse többel.

hozzávalók / 3 adag

  • 30-40 dkg tepertő (bőr nélküli)
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 1 tk mustár
  • pici őrölt bors
  • kevés só
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tepertőt ledaráljuk, alaposan összekeverjük a lereszelt hagymákkal, a borssal, sóval, mustárral.
  2. Máris fogyasztható, kenyérszeletre kenve, paprikával vagy más zöldséggel.
  3. Tárolás hűtőszekrényben. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 21 929
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
727 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

hagymás tepertőkrém, mustáros tepertőkrém, töpörtyűkrém, lilahagymás-mustáros töpörtyűkrém

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Piroska73
Piroska73 Tue, 2014-09-16 09:27

Ezt találtam a legvonzóbbnak,és ezt készítettem el,és annyira finom lett az állaga és az íze is,hogy legközelebb dupla adagot kell csinálnom.Köszi az ötletet!!!