Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepertős pogácsa Becsei Ágnes konyhájából

Tepertős pogácsa Becsei Ágnes konyhájából
Tepertős pogácsa Becsei Ágnes konyhájából
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyósomtól kaptam ezt a receptet.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát a hozzávalókból összeállítjuk, kinyújtva megkenjük tepertőkrémmel. Hajtogatjuk, nyújtjuk, kenjük. Ezt kb. 3-4 alkalommal ismételjük.
  2. 30 perc pihentetés után a tésztát 1,5 cm vastagra nyújtjuk, tetejét beirdaljuk, és kiszaggatjuk.
  3. Tetejét tojással megkenjük, és előmelegített sütőben megsütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 20 337
elküldve: 3
receptkönyvben: 84
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Becsei Ágnes

Mióta szakács: 2010.02.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: pogácsa
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: meleg előétel
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

töpörtyűs pogi, kelt pogi töpörtyűvel, tepertős pogi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

600
finomliszt 60 dkg
margarin 19 dkg
élesztő 2 dkg
2 tk
tepertő 20 dkg
bors 0 ízlés szerint
tejföl 450 g
tojássárgája 1 db