Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepertős tepsis burgonya

Tepertős tepsis burgonya
Tepertős tepsis burgonya
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan étel, amiben minden jó benne van. Saláta mellé, vagy bármi más mellé tálalható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és vékony karikákra szeleteljük.
  2. A vöröshagymát megpucoljuk és felkarikázzuk.
  3. Paprikás liszttel meghintjük a karikára vágott burgonyát úgy, hogy mindenütt érje, alaposan összerázzuk, majd belekeverjük a tepertőt, és a karikára vágott vöröshagymát.
  4. A tetejét meghintjük reszelt sajttal, rácsorgatjuk a tejfölt, és lefedve sütjük 30 percig. Ezután fedelét levéve pirosra pirítjuk.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 339
elküldve: 0
receptkönyvben: 211
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1130 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töpörtyűs sültkrumpli, tepsis krumpli tepertősen

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

942
burgonya 1 kg
tepertő 30 dkg
vöröshagyma 2 nagy fej
sajt 10 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 1 evőkanál
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint