Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsiben sült kakukkfüves zöldségek

Tepsiben sült kakukkfüves zöldségek
Tepsiben sült kakukkfüves zöldségek
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (11)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Használjunk többféle színű és formájú paradicsomot és paprikát, így a végeredmény sokkal mutatósabb lesz. Köretként vagy akár önmagában, hidegen vagy melegen fogyasztjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket alaposan megmossuk.
  2. A cukkinit és a paprikát nagyobb kockákra, a gombát és a hagymákat cikkekre vágjuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk.
  3. Az előkészített zöldségeket (a paradicsomok kivételével) egy nagy tálban összekeverjük sóval, borssal, kakukkfűvel, és meglocsoljuk olívaolajjal. Kézzel alaposan összeforgatjuk, hogy az olaj és fűszerek átjárják a zöldségeket.
  4. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen elrendezzük a zöldségeket, és ráhelyezzük a félbevágott koktélparadicsomokat is, majd 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 29 081
elküldve: 8
receptkönyvben: 571
elkészítve: 29/40
Facebookon megjelent: -

szakács

A kis gasztronauta

Mióta szakács: 2011.11.24.
142 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kakukkfüves zöldségköret, tepsiben sült zöldségek, zöldségköret

Hozzászólások (11)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

154
cukkini 1 közepes db
kápia paprika 2 közepes db
csiperkegomba 50 dkg
paradicsom 2 közepes db
koktélparadicsom 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 csipet
kakukkfű 2 kk
olívaolaj 3 ek