Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis gombás bab

Tepsis gombás bab
Tepsis gombás bab
250 perc / előkészület: 10 perc főzés: 120 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár szárazbabbal, akár puha babbal elkészíthető :) Csak összekeverünk mindent, és már sülhet is :) Egy szelet friss kenyérrel fenséges :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az előző este beáztatott babot olajjal kikent tepsibe tesszük.
  2. Hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a szeletelt gombát, az apróra vágott petrezselymet, és ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  3. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, összekeverjük, lefedjük, és 2 óra alatt puhára pároljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 105
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás bab, hagymás gombás bab, gombás hagymás bab tepsiben

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

466
fejtett bab 40 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
gomba 30 dkg
fokhagyma 3 gerezd
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
víz 3 dl
napraforgó olaj 0.5 dl