Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis hal brokkolival és almával

Tepsis hal brokkolival és almával
Tepsis hal brokkolival és almával
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tengeri halfilét szereti a család, tepsis halként valamilyen zöldséggel kiadós és ízletes egytálétel készíthető belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 2 ek olívaolajjal meglocsoljuk a tepsi alját.
  2. A burgonyát meghámozzuk, és a tepsi aljára karikázzuk, majd megsózzuk.
  3. Rárakjuk a felkockázott halat, meglocsoljuk a citrom levével, és megszórjuk a curryvel.
  4. A brokkolit rózsáira szedjük, az almát cikkekre vágjuk, és elrendezzük a halon. Meglocsoljuk a tejszínnel, és a maradék olajjal, ízlés szerint sózzuk.
  5. 170 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 32x24 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 961
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Ligeti Károly

Mióta szakács: 2014.03.04.
129 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis hal, zöldséges hal csőben sütve, tejszínes-zöldséges tőkehal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

532
tőkehalfilé 70 dkg
brokkoli 50 dkg
alma 2 közepes db
olívaolaj 4 ek
curry por 1 teáskanál
citromlé 1 citromból nyert
burgonya 1 kg
főzőtejszín 3 dl
0 ízlés szerint