Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tepsis sertéskaraj Titty konyhájából

Tepsis  sertéskaraj Titty konyhájából
Tepsis  sertéskaraj Titty konyhájából
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet Kati mama nagy szakácskönyvében találtam. Csont nélküli karajból kell készíteni. Zsír, természetesen, ami otthon van.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst kissé kiverjük, sóval és borssal hintjük.
  2. Beleforgatjuk a lisztbe, és hirtelen kisütjük.
  3. A visszamaradt zsírt a tepsi aljába öntjük, ráteszünk 1 sor karikára vágott burgonyát. Sózzuk, megkenjük a tejföl felével, rátesszük a húsokat, rátesszük a maradék burgonyát, sózzuk, majd jöhet a megmaradt tejföl.
  4. Sütőben pirosra sütjük.
  5. Bármilyen savanyúság vagy idénysaláta illik hozzá.

  • sütési hőfok: 250°C
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 690
elküldve: 6
receptkönyvben: 144
elkészítve: 8/11
Facebookon megjelent: -

szakács

titty27

Mióta szakács: 2012.01.02.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéskaraj tepsiben sütve, tepsiben sertéskaraj burgonyával, sült karaj tepsiben

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Cissy424
Cissy424 Sun, 2013-11-24 13:57

Elkészítettem, finom, lett és gyorsan elfogyott . Köszi a receptet:)
Cissy

2213
sertés rövidkaraj 1 kg
burgonya 1 kg
tejföl 5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 1 bögre
mangalica zsír 5 ek