Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Teriyaki sertéssült színes zöldségkörettel

Teriyaki sertéssült színes zöldségkörettel
Teriyaki sertéssült színes zöldségkörettel
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen és könnyen elkészíthető recept a grillszezonra. Teriyaki BBQ mézes szószban pácolt sertéssült friss nyári zöldségekkel, ideális recept a grill és kerti parti kedvelőknek.

hozzávalók / 4 adag

Salátához

Húshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátához gyufaszál vékony szeletekre vágjuk fel a cukkinit és répát, majd tegyük egy nagyobb tálba.
  2. Vágjuk kisebb darabokra a zöldbabot, és rakjuk a többi zöldség tetejére.
  3. Kockázzuk fel a tarját, és húzzuk fel a darabokat négy nyársra.
  4. Kertiparti esetén gyújtsuk be a faszenet, amíg el nem kezd parázslani, vagy kapcsoljuk a grillt közepes lángra.
  5. Kenjük meg a húst Kikkoman Teriyaki BBQ mézes szósszal, és rendszeres forgatás mellett süssük 5 percen keresztül. Még sütés közben is kenjük be a húst szósszal.
  6. Keverjük össze a narancslét, olajat és szezámmagot, majd öntsük rá a zöldségekre. Könnyed mozdulatokat keverjük össze, amíg el nem lepi a zöldségeket.
  7. Tálaljuk a kebabot a saláta tetején, és kínáljunk mellé extra szószt, hogy mártogatni lehessen.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 3 058
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kikkoman

Mióta szakács: 2017.07.07.
7 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyárson sült tarja

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

397
cukkini 2 nagy db
sárgarépa 2 nagy db
zöldbab 150 g
narancslé 1 evőkanál
szezámmag 1 ek
napraforgó olaj 1 teáskanál
sertéstarja 60 dkg
barbecue szósz 4 ek