Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztában sült camembert

Tésztában sült camembert
Tésztában sült camembert
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Épp egy költözés közepén voltam, így nem volt időm akármit is főzni, sütni meg főleg nem volt energiám, így született ez a majdnem szégyenteljesen egyszerű és gyors recept...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát gyorsan kinyújtjuk, megkenjük a közepét szőlőlekvárral.
  2. Ráhelyezzük a sajtot, azt is körbekenjük lekvárral, és batyut formázunk a tésztából, hogy befedje mindenhol a sajtot.
  3. Lekenjük tojással is, de ez elmaradhat. Előmelegített sütőben sütjük kb. 15-20 percig, 180 fokon, míg nem sült meg a tészta. Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 505
elküldve: 0
receptkönyvben: 54
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

camembert batyu, leveles tésztában sült sajt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1406
camembert sajt 50 dkg
leveles tészta 1 csomag
lekvár/ dzsem 4 ek
tojás 1 db