Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztasaláta ahogy Kristálykonyha készíti

Tésztasaláta ahogy Kristálykonyha készíti
Tésztasaláta ahogy Kristálykonyha készíti
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon régóta készítem ezt a tésztasalátát. Remekül variálható különböző zöldségekkel. Virsli helyett jobb fajta párizsival is szoktam készíteni, de maradék sült hús is jó hozzá. Magában is laktató, de néha fasírttal vagy rántott hússal esszük, ilyenkor a virsli vagy a párizsi el is hagyható.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós vízben kifőzzük a tésztát. Leszűrjük, lehűtjük.
  2. Egy jénaiban vagy bármilyen tálban, ami elég nagy, kikeverjük a majonézt, a joghurtot, tejfölt és a mustárt.
  3. A zöldségeket megmossuk, a koktélparadicsomot negyedbe, az újhagymát karikára vágjuk. A kukoricával együtt mehet a majonézes mártásba. A virslit karikázzuk, a sajtot kockára vágjuk, ez is mehet bele a lecsöpögtetett kukoricával együtt.
  4. Jól összekeverjük, és mehet pár órára a hűtőbe.
  • elkészítettem: 200 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 494
elküldve: 1
receptkönyvben: 68
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Kristálykonyha

Mióta szakács: 2014.02.10.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

zöldséges-virslis tésztasaláta, virslis tésztasaláta joghurtos öntettel, joghurtos tésztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

701
tészta 50 dkg
majonéz 8 ek
görög joghurt 4 dl
tejföl 4 dl
mustár 3 ek
újhagyma 5 közepes db
koktélparadicsom 25 dkg
füstölt sajt 15 dkg
juhbeles virsli 50 dkg
csemegekukorica 10 dkg