Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztasaláta fetával

Tésztasaláta fetával
Tésztasaláta fetával
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A paprikát helyettesíthetjük ½ uborkával, amelyet négybe, majd vékony szeletekre vágjuk.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát (3 liter) sós vízben megfőzzük.
  2. A mustárt elkeverjük a narancslével és az olajjal, majd hozzákeverjük a letépkedett kakukkfű leveleket. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A tésztát hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Elkeverjük az öntettel.
  4. A paprikát kockákra, a paradicsomokat négybe, az olívabogyókat gyűrűkre, a fetát kockákra vágjuk.
  5. Az előkészített hozzávalókat a tésztához adjuk, és óvatosan összekavarjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 609
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

feta sajtos tésztasaláta, tésztasaláta feta sajttal és olajbogyóval, olajbogyós-zöldséges-feta sajtos tésztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

454
tészta 250 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 ek
narancslé 8 evőkanál
olívaolaj 4 ek
kakukkfű 0.5 csokor
sárga kaliforniai paprika 1 db
koktélparadicsom 30 dkg
fekete olajbogyó 40 g
feta sajt 150 g