Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztasaláta Julandtól

Tésztasaláta Julandtól
Tésztasaláta Julandtól
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a salátát még a kollégiumi éveim alatt sajátítottam el egy kedves szobatársamtól. Ő az említett módon szokta elkészíteni ezt a tésztasalátát, viszont mindenkinek a saját fantáziájára bízom a hozzávalók kiválasztását. A párom még olívabogyót is tett a saliba, ami valóban jó ötletnek bizonyult. Jó étvágyat mindenkinek. :)

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

A tészta kifőzése

  1. A tésztát sós vízben puhára főzzük, majd hideg víz alatt lehűtjük.

A hozzávalók felszeletelése

  1. A sonkát és uborkát felkockázzuk, a vöröskáposztát csíkokra vágjuk, a konzerv kukoricát pedig a többi hozzávalóhoz adjuk.
  2. Az elkészített hozzávalókat összekeverjük a tésztával.
  3. Utolsó lépésben hozzáadjuk a tartármást, és jól összekeverjük az egész salátát.
  4. Hűtőbe helyezzük, és kb. 2 óra elteltével lehűlve fogyasztható.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 231
elküldve: 0
receptkönyvben: 24
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Juland

Mióta szakács: 2014.06.13.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: szlovák
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tésztasaláta, káposztás tésztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

567
penne 50 dkg
csirkemell sonka 30 dkg
vöröskáposzta 40 dkg
csemegekukorica 30 dkg
kígyóuborka 10 dkg
tartármártás 420 ml