Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztasaláta Nikóka konyhájából

Tésztasaláta Nikóka konyhájából
Tésztasaláta Nikóka konyhájából
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egyik kedvenc köretem, még évekkel ezelőtt kaptam a receptet egy kedves barátnőmtől.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Készíthetjük trappista sajttal és füstölt sajttal is, fele-fele arányban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A színes penne tésztát sós vízben kifőzzük, majd hideg vízben leöblítjük, lecsepegtetjük.
  2. Ha konzerv zöldborsót és kukoricát használunk csak leszűrjük, és lecsepegtetjük. Ha fagyasztott, akkor megfőzzük, és hagyjuk kihűlni.
  3. A sajtot felkockázzuk, az almát meghámozzuk, és azt is kockára vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és enyhén megsózzuk.
  4. A majonézt a tejföllel és a fűszerekkel jól kikeverjük, majd mindent hozzáadunk, és jól összekeverjük.
  5. 4-5 órát hűtőbe tesszük, úgy a legfinomabb, de azonnal is fogyasztható.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 7 681
elküldve: 0
receptkönyvben: 84
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
158 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

zöldséges tésztasaláta, almás-sajtos tésztasaláta, majonézes tésztasaláta almával és zöldségekkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

544
penne 20 dkg
zöldborsó 10 dkg
csemegekukorica 15 dkg
alma 2 közepes db
sajt 10 dkg
lila hagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 2 csipet
porcukor 1 teáskanál
tejföl 20 dkg
majonéz 15 dkg