Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tésztasaláta Vivkó konyhájából

Tésztasaláta Vivkó konyhájából
Tésztasaláta Vivkó konyhájából
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olasz alkalmazottjainkra főzök, és mivel a konyhában nagyon nem mozog a levegő, és kint is nagyon meleg van, muszáj volt valamit kitalálnom, amit szívesen eszik az ember kánikulában, és nem utolsó sorban, hogy én se pusztuljak meg a 40+ fokos tűzhely felett :) Imádják!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összevágjuk (kivéve a bazsalikomleveleket), és a virsli kivételével mindet egy nagy tálba tesszük.
  2. A virslit egy kis olajon megpirítjuk, majd félretesszük, megvárjuk, amíg kihűl.
  3. A tésztát jó sós vízben al dente állagúra főzzük. Átöblítjük hideg vízzel, hogy kihűljön egy kicsit. Összekeverjük a többi hozzávalóval, illetve a virslivel és az olívaolajjal.
  4. 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
  5. Fogyasztás előtt elkeverjük a joghurtot a majonézzel, megsózzuk, fekete borsot őrölünk rá, és összekeverjük a már előkészített tésztasalátánkkal.
  • elkészítettem: 11 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 070
elküldve: 1
receptkönyvben: 98
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Vivkó

Mióta szakács: 2018.11.14.
23 recept

receptjellemzők

alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

virslis tésztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1017
gépsonka 200 g
virsli 300 g
mozzarella 375 g
koktélparadicsom 30 dkg
csemegeuborka 7 db
bazsalikom 1 csokor
kagylótészta 300 g
joghurt 7 ek
majonéz 7 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek