Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Texasi omlós marhahús

Texasi omlós marhahús
Texasi omlós marhahús
380 perc / előkészület: 20 perc főzés: 360 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hamburgerzsemlébe is tehetjük a marhahúst hagymával tetézve. Vindaloo fanok extra chilit is dobhatnak a marhahúshoz főzés közben.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Savanyúsággal is finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marhahúst egy 3,5 literes Slow Cooker-be vagy egy nagy főzőedénybe tesszük, amibe épp csak belefér. A cél az, hogy a szósz majdnem ellepje.
  2. A vöröshagymát 4 cikkre vágjuk, és felszeleteljük. A marhahúsra dobjuk.
  3. A fokhagymát felszeleteljük és a hagymára szórjuk.
  4. A bacont felkockázzuk, és a hagymákra dobjuk.
  5. Egy korsóban vagy turmixgépben a konzerv paradicsomot, vizet, fűszerpaprikákat, sót, borsot, melaszt és mustárt pürésítjük.
  6. A fűszeres paradicsomszószt a marhahúsra öntjük, és a Slow Cooker-ban 6-10 órán át főzzük. Ha főzőedényben készítjük, akkor forrástól számítva, csak gyöngyözve forralva, minimum 3 órán át főzzük.
  7. Az utolsó fél órában a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, puhára főzzük.
  8. A burgonyához keverjük a vajat és a majonézt, majd sózzuk.
  9. A marhahúst kiemeljük, és felszeleteljük. Vágás közben szétesik majd.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 9
össznézettség: 13 951
elküldve: 0
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
adag: 5 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Pulled beef, pulled marhahús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

656
marhahús 1.5 kg
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 5 gerezd
bacon 3 szelet
konzerv paradicsom 40 dkg
víz 1 dl
csípős fűszerpaprika 2 teáskanál
fűszerpaprika 3 teáskanál
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
melasz 1 evőkanál
mustár 2 teáskanál
burgonya 40 dkg
vaj 5 dkg
majonéz 3 ek