Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Thai halpogácsa

Thai halpogácsa
Thai halpogácsa
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a halat és tenger gyümölcseit minden mennyiségben. Ezt az ételt maradékokból készítettem. Mindenből egy pici maradt a mélyben, el kell használni, ki nem dobhatom. Ezért tényleg bármilyen maradék hal mehet bele, biztos nem rontja el, sőt! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halakat és a rákot ledaráljuk. A darált halhoz adjuk a rizslisztet, halszószt, tojást, koriandert, chilipaprikát, zöldbabot és újhagymát, megsózzuk. Jól elkeverjük.
  2. Az olajat felmelegítjük. Nagy, púpozott evőkanállal merünk a keverékből, és nedves kézzel pogácsát formázunk belőle.
  3. Forró olajon, közepes lángon aranybarnára sütjük, kb. 3 perc oldalanként.
  4. Édes chiliszósszal együk, ázsiai fűszerboltokban biztos lehet kapni, e nélkül nem az igazi.:)
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 351
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

thai halfasírt, fűszeres halgolyó

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

440
lazac 200 g
tőkehalfilé 200 g
tigrisrák 10 dkg
Thai halszósz 1 ek
tojás 1 db
koriander 5 ek
zöldbab 100 g
piros kaliforniai paprika 100 g
újhagyma 4 közepes db
chili 1 db
rizsliszt 50 g
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 100 ml