Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Thai sült hal

Thai sült hal
Thai sült hal
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olvastam az interneten ezt a receptet, s mivel régen ettünk halat, emellett döntöttem. Szeretjük a keleti konyhát, tehát nem volt kérdés, hogy a családban mindenki szívesen fogyasztja el a mai ebédet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összes fűszert és aprított zöldséget összekeverjük, és a halat ebbe a pácba tesszük 3-4 órára.
  2. A bepácolt halszeleteket nagy sütőpapírra fektetjük, beleburkoljuk a halat, és grill alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x33 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 650
elküldve: 1
receptkönyvben: 163
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

grillezett hal, sült hal, fűszeres pangasius filé

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Sun, 2012-04-15 16:56

Bizony igen fogyókúrás adag lenne. Köszönöm, hogy figyelmeztettél, már javítottam is. Bizony van, aki nem "jó indulattal" szólít meg, ha elírok valamit. Egyébként negyon finom, még pangasiusból is. Üdv: Évi néni

cilinke-56
cilinke-56 Sun, 2012-04-15 14:07

Kedves Évi néni !A halból biztosan nem 1 evőkanállal kell,ugye ??? Egyébként nagyon finom lehet !
Gusztusos és nem szokványos !Biztos ki fogom próbálni !Üdv:Irén

314
pangasius 1 kg
fokhagyma 2 gerezd
gyömbér 1 ek
citromlé 2 ek
halszósz 1 ek
chiliszósz 2 ek
rizsborecet 1 ek
koriander 2 ek
újhagyma 2 db
citromfű 1 teáskanál