Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia

Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia
Többmagvas halszelet rántva 2. -bundázott tilápia
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valójában hagyományos módon panírozott tilápia halfalatkákat készítettem, csak a zsemlemorzsa több mint felét pirított őrölt magvakkal helyettesítettem. Nagyon-nagyon finom!

hozzávalók / 2 adag

A halhoz

A panírozáshoz és a magos zsemlemorzsához

ajánlat

Salátával, rizzsel, mártogatóssal kínáljuk. A tilápia halat gyerekeknek is bátran adhatjuk, nincs benne szálka.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tilápia halat kisebb darabokra, rudacskákra vágjuk, és enyhén besózzuk.
  2. A magokat egy serpenyőben, együtt megpirítjuk, és egy késes aprítóval megőröljük úgy, hogy picit darabos legyen, majd összekeverjük a zsemlemorzsával.
  3. A tojást felverjük, sózzuk, kevés vizet adunk hozzá.
  4. Az olajat felforrósítjuk.
  5. A haldarabkákat lisztbe, tojásba, majd a magos zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalán megsütjük.
  6. Papírtörlőre szedve leitatjuk róla a felesleges zsiradékot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 076
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tündér

Mióta szakács: 2010.03.19.
257 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: halételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sokmagvas rántott tilápia, rántott hal magvas bundában

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1343
tilápia 40 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 dl
finomliszt 6 evőkanál
tojás 2 db
tökmag 2 ek
napraforgómag 1 ek
szezámmag 2 ek
zsemlemorzsa 3 ek