Ez egy olyan recept, amelyet sokáig érlelgettem magamban. Nem tudok már pontosan visszaemlékezni a fázisokra, de az alapgondolat az volt, hogy rozmaringnyársat szerettem volna használni. Aztán szép sorban bekúszott a fejembe egy-egy ötlet, és ez lett belőle.
14 nyárs lesz belőle.
Hozzászólások (10)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. november 11-én kiemeltük cikkünkben: Inzulinrezisztenciával élsz? Akkor ezek a zöldségek legyenek mindig otthon!
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2019. október 27-én kiemeltük cikkünkben: 9 nagyon egyszerű és finom édesburgonyás étel
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. július 2-án kiemeltük cikkünkben: 10 pikáns falatka délutáni csipegetéshez
Üdvözlettel, NoSalty
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2016. október 25-én kiemeltük cikkünkben: 17 sült zöldség, a tökéletes köret!
Üdvözlettel, NoSalty
Szia Nana! Elkészítettem és nagyon finom lett!
Nekem nem sikerült a tofut és a burgonyát a rozmaringágra húzni, mert nagyon hajlékony volt az ágacska, de szerencsére volt itthon nyárs. A rozmaringot csak rádobáltam sülés közben, de attól is átvette az aromáját.
Köszönöm a receptet!
Mira
kedves Mira, örülök! :)
Köszönöm szépen a receptet! :-)
szívesen :)
gabbsy, örülök, h tetszik! kaptam rá már dicséretet, csak más helyen és alkalommal :)
Szia Nana!
De gyönyörű! Ezt még hogy-hogy nem dicsérte meg senki? És a rozmaringnyárs is szuper ötlet. :) És az édesburgonya-tofu-mandarin hármas... Előbb-utóbb muszáj leszek kipróbálni ezt a receptet, biztos vagyok benne, hogy ízleni fog. :)
Köszönöm!
Üdv:gabssy