Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tofu Wellington módra

Tofu Wellington módra
Tofu Wellington módra
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vegetáriánusok figyelmébe ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Leveles tésztát kiolvasztjuk.
  2. Tofut félbevágjuk keresztben és hosszában is.
  3. 1 ek. olívaolajon mindegyik oldalát megpirítjuk, és kihűtjük.
  4. 1 ek. olajon apróra vágott hagymát megdinszteljük, rátesszük a felaprított gombát, fokhagymát, és ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Amikor megpárolódott, összeturmixoljuk, és kihűtjük.
  6. Közben a leveles tésztát 3 részre vágjuk, és kb. 15*20 cm-es téglaalapra nyújtjuk.
  7. A gombát 3 részre elosztjuk, leveles tésztára kenjük úgy, hogy a tészta széleitől 2 cm elmaradjon.
  8. Közepére fektetjük a tofut, és batyut formálunk belőle.
  9. Felvert tojással lekenjük, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a tészta szép piros lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 032
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1103 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tésztában sült tofu

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

483
tofu 40 dkg
gomba 40 dkg
leveles tészta 1 csomag
vöröshagyma 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
tojás 1 db
olívaolaj 2 ek