Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojás nélküli és tojásos rántott hús variációk

Tojás nélküli és tojásos rántott hús variációk
Tojás nélküli és tojásos rántott hús variációk
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így próbálom variálni az ételt, mert a fiam igen válogatós.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felszeleteljük, enyhén megsózzuk és egy tálban a joghurtba ágyazva hűtőbe tesszük 2-3 órára. (Mindegyik hús alapja ez lesz).
  2. A 1 ek darált diót,1 ek sajtot és 2-3 ek prézlit összekeverünk, és a joghurtos csirkét belemártjuk, forró olajban kisütjük.
  3. A szezámmagot és duplája mennyiségű prézlit összekeverünk, és a joghurtos húst ebbe panírozzuk, forró olajban sütjük aranybarnára.
  4. A joghurtos csirkét pankoba forgatjuk, forró olajban kisütjük.
  5. Egy tojásfehérjét enyhén megsózzuk, hozzáadjuk a keményítőt és kemény habbá verjük, majd a joghurtos csirkét ebbe mártogatjuk, forró olajban szalmasárgára sütjük.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 262
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott hús variációk, diós panírban sült csirkemell, szezámmagos-joghurtos panírban sült csirkemell

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

sfd
sfd Tue, 2013-05-21 09:48

A joghurtos bundázást kipróbáltam. Hát ez nagyon egyszerű, gyors, és finom volt. Köszönöm a jó ötletet.

743
csirkemell filé 60 dkg
joghurt 2 dl
dió 2 dkg
sajt 3 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
szezámmag 4 ek
panko 4 ek
tojásfehérje 1 db
étkezési keményítő 1 evőkanál