Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásfehérje-poros vajkrém

Tojásfehérje-poros vajkrém
Tojásfehérje-poros vajkrém
0 perc /
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű kíváncsiság vezetett a tojásfehérje poros vajkrém kipróbáláshoz, na meg a 20 elrontott tojásfehérje a krémek próbálgatása közben:-)

hozzávalók / 7 adag

ajánlat

Javaslom a teljes cikk elolvasását, tippek, trükkök miatt, és a rengeteg fotó is lényeges :-)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásfehérje port keverjük el a vízzel egy jó nagy tálban. Elég fura állaga és színe lesz először, de verjünk szép nagy habot belőle. Közben ajánlott a borkősav is én 1 tk mennyiséget szoktam belekeverni.
  2. Ha már habos, akkor keverjük hozzá a porcukrot, és keverjük tovább. Laza, nagyon fehér, csúcsos habot kell kapnunk.
  3. Végül a szobahőmérsékletű vaj következik, adagonként keverjük a habba.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 152
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glazur

Mióta szakács: 2015.07.28.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
kalória: magas
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

desszertkrém, tortakrém, édes tojásfehérje-poros krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

938
tojáspótló por 4 dkg
víz 180 ml
borkősav 1 teáskanál
porcukor 55 dkg
vaj 60 dkg