Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos-húsos gombasali

Tojásos-húsos gombasali
Tojásos-húsos gombasali
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Előző napról maradt egy kis sült csirkecomb, és nem tudtam, mit kezdjek vele, megnéztem, mi van a hűtőben, és ezeket találtam, így jött létre ez a sali. Könnyű és finom. Nyári napokra kifejezetten ajánlom. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Főzzük meg a gombát, tojásokat. Kicsit hagyjuk kihűlni.
  2. Daraboljuk fel az összes hozzávalót tetszőleges nagyságúra. A kukoricakonzervet keverjük bele (lé nélkül).
  3. Az öntethez keverjük el a joghurtot, tejfölt, citromlét, kaprot, majd sózzuk, borsozzuk.
  4. Forgassuk össze a salátát az öntettel. Friss kaprot dobjunk a tetejére, és már kész is.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

bozsika

Mióta szakács: 2016.06.11.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

gombás hússaláta, vegyes saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

392
csiperkegomba 4 közepes db
csirkecomb 1 db
paradicsom 2 közepes db
csemegekukorica 10 dkg
főtt tojás 2 db
lila hagyma 0.5 közepes db
görög joghurt 3 ek
mustár 1 teáskanál
tejföl 2 ek
citromlé 1 citromból nyert
0 ízlés szerint
kapor 2 szál
négyszínű bors 0 ízlés szerint